Rihanna Fenty BG Forum The Most Informative BG Forum about miss Fenty |
|
| Кои известни личности сте виждали на живо...? | |
|
+5rihi_rihanna Girl can Rock KrIsSi ^Rihanna^ Dani7o 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
Dani7o Admin
Брой мнения : 370 Age : 30 Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Кои известни личности сте виждали на живо...? Вто 01 Юли 2008, 21:38 | |
| | |
| | | ^Rihanna^ Admin
Брой мнения : 490 Age : 30 Location : София =) Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Сря 02 Юли 2008, 10:48 | |
| Оф, аз вече не ги помня... Като цяло разните журналисти и ТВ водещи съм ги виждала... (Децата им учат в нашто даскало и затова... На първия учебен ден можеш да видиш кой ли не ) Иначе по разни концерти съм виждала Ъпсурт, Каризма, Румънеца и Енчев, Петя Буюклиева (синът й учеше в бившия ми клас), Краси Радков, Лилана... А, да, и аз съм виждала Енчо от кой е по-по-най От чуждестранните на 1-во място Рияна , Елизе, Akcent и другите, дето вече не ги помня даже от 2-рия концерт на Сити... Иначе автографи имам от Ъпсурт (пфф, майка ми ми е обещала да ме запознава лично с тях, защото едната й колежка е сестра на Буч, ама не вярвам да стане скоро), Здравко от първият и нз кой Биг Брадър , Део и другите вече не ги помня, нито знам къде са ми автографите А, да, имам от разни списания също на Рияна 2, на Ема Уотсън, Кристина Агилера, Аврил, Никол, Джесика Алба, Нели Фуртадо... Целия ми гаредроб е облепен с такива + плакати и освен това имам още един куп на хора, дето не харесвам... *Леле, колко много изписах, не е истина Кой ли ше ми чете глупостите * | |
| | | KrIsSi Супер-потребител
Брой мнения : 822 Age : 30 Registration date : 24.12.2007
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Сря 02 Юли 2008, 10:54 | |
| Виждала съм Шанел МИ2,Азис,Венелин от групата...колко съм скромна сравнение с вас... | |
| | | Girl can Rock Фен с главно Ф
Брой мнения : 86 Age : 28 Registration date : 06.07.2008
| | | | rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Вто 08 Юли 2008, 09:51 | |
| Такам,аз съм виждала Графа,Слави Трифонов,Иван Христов(MI),Дели(Това го знае всяко хлапе),Каризма,Ъпсурт,Бате Енчо(Кой е по-по най),Наталия Симеонова(МОре от любов),Део,Дичо(от Д2),Нети и Ририту,естествено. | |
| | | Psycho..Doll..</3..,. Редовен
Брой мнения : 311 Age : 29 Location : по света и у нас :Д Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Вто 08 Юли 2008, 11:53 | |
| Риана,Кайли Милоуг,Ъпсурт,Каризма,50 цент,Д2,Нед(нешоуто на нед),зара(биг брадар 1),ч0ч0(да паднеш от смях маи беше предаването),гала(имаш поща),андрей и иван,мадона(направо още номога да повярвам че съм я виждала тогава бях в лондон) и още има ама в момента немога да се сетя | |
| | | gaby95 Супер-потребител
Брой мнения : 586 Age : 29 Location : София Registration date : 17.11.2007
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Съб 16 Авг 2008, 12:22 | |
| Рияна (хаха),Ваня Щерева,Денислав (МА2),Клавдия (Стар Академи),Боян (ББ3),Виктор Калев (мн пъти),Елица и Стунджи,Андрей (Сблъсък),Слави Трифонов,Бате Енчо (почти всеки ден го виждам),Георги Първанов,Невена (МА1)....другите не ги помня. | |
| | | emmawatson2 Фен с главно Ф
Брой мнения : 77 Age : 29 Location : В прегръдките на Орландо Блум Registration date : 06.08.2008
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Съб 16 Авг 2008, 21:29 | |
| Иван(МА2),Шанел,Рияна,Кайли Миноуг,Бляк Айд Пийс,Целия Екип На ХП5 и край така и не успях да видя други | |
| | | KrIsSi Супер-потребител
Брой мнения : 822 Age : 30 Registration date : 24.12.2007
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Вто 02 Сеп 2008, 17:21 | |
| Az pyk vidqh Boney M ... axhahxha ... imaha koncert na 14 juli i poneje beshe bezplaten reshih da gi pogledam ... Ako ne seshtate koq e tazi grupa, pitaite maika si i bashta si. Sigurna sym che zdravo sa im se kefeli na mladini ;} | |
| | | KaTeNcEtYyY Фен с главно Ф
Брой мнения : 117 Age : 33 Registration date : 25.12.2007
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? Съб 22 Ное 2008, 22:07 | |
| Преди години бях жестока фенка на чалгата такаче съм виждала абсолютно всичките,всички от Music Adol 2 + Невена,Теодор.Риана,Таря Турунен,Бербатов-абе целия национален отбор,тризначките от ББ3,Миро ББ2,Гала,от концертите на Сити не ги помня,кои бяха.А да от Стар Академи Наддя живее до моя блок и още мног за който сега немога да се сетя. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кои известни личности сте виждали на живо...? | |
| |
| | | | Кои известни личности сте виждали на живо...? | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|