^Rihanna^ Admin
Брой мнения : 490 Age : 30 Location : София =) Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Наръчник в помощ на потребителя... Вто 24 Юни 2008, 11:23 | |
| Такам, ето го и краткия ми наръчник, защото непрекъсното се задават въпроси... Та тук ще пускам най-важните неща, които трябва да знаете, например как да поствате клипчета, да си слагате подпис и подобни, пишете в темата В помощ на потребителя ако нещо не ви е ясно... Та първия ми урок е за това как се пускат картинки в подписа.
УРОК No. 1 - Как да сложа картинка в мое мнение във форума?
1. Избирате си картинка, която искате да сложите 2. Копирате URL Адреса й. За да го направите: Кликате с десен на снимката и давате на Properties, което ви е най-отдолу (ако компютъра ви е на БГ, ще пише свойства):
3. След като натиснете Properties ще ви се появи поле като това (ако сте с Internet Explorer, защото аз съм с Мозила, ще ви бъде по подобен начин):
4. Различното при Мозилата е, че адреса, който трябва да копирате е срещу полето Location, а на ИЕ там пише URL. Трябва да копнете следния адрес:
5. След това влизете във форума и натискате тази картинка:
6. В полето пишете съответния адрес:
7. И натискате ОК. Готово, вашата снимка е готова! Успех! По същия начин пускате и другите снимки!
Надявам да съм ви помогнала! Очаквайте скоро още нови уроци!
Последната промяна е направена от ^Rihanna^ на Вто 24 Юни 2008, 11:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
^Rihanna^ Admin
Брой мнения : 490 Age : 30 Location : София =) Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Re: Наръчник в помощ на потребителя... Вто 24 Юни 2008, 11:39 | |
| | |
|