Това е написано от една майка, чиято дъщеря е фенка на Аврил. Искам да ви кажа как Аврил Лавин ощастливи дъщеря ми Justice Burke в ноща на концерта в Кингстън . Justice е фенка на Аврил от 2002 година,а нейните любими песни са Complicated и Sk8rboi.Още от пет годишна дъщеря ми можеше да пее песните на Аврил дума по дума.
Опитах да купя билет за Justice за концерта в Кингстън тази неделя,но не успях.За щастие по-късно успяхме да се здобием с билети като подарък от Lloyd Flemming с BMO.
Justice много се вълнуваше.Но после за наше удивление Megan Coughlin ни свърза с представителите на Аврил и ние упяхме да устроим среща на Justice и нейните приятели с Аврил.
Отидохме на оговореното място.Заехме своите места ,а момичетата се отправиха към Аврил.Тя беше много мила с момичетата и с удоволствие общува с тях.
Аврил взе ръката на дъщеря ми,даде автограф и й даде VIP пропуск за кулисите.После ги заведе на сцената и им показа местата.Аврил беше превъзходна!Това беше най-добрия концерт на който съм била.
Всички сме благодарни на Аврил,която изпълнява мечтите на своите малки фенове.
Samantha McBride
Kingston