| Аврил Лавин ще издава списание | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
KrIsSi Супер-потребител
Брой мнения : 822 Age : 30 Registration date : 24.12.2007
| Заглавие: Аврил Лавин ще издава списание Пон 07 Апр 2008, 17:36 | |
| Любимката на тинейджърите Аврил Лавин е решила да издава луксозно списание, твърди "Мюзик Нюз". То ще се занимава със знаменитости, но само в положителна, жизнеутвърждаваща посока.
„Ще е напълно положително. Има толкова негативност в днешния свят. Аз ще държа на големите истории, но те ще са положителни” – така Лавин определя редакторската политиката на бъдещото издание.
Тя не за първи път проявява интерес към странични на музиката начинания.
Лавин вече има своя модна колекция „Аби Даун”, която ще излезе в продажба през юли.
Освен това 23-годишната хлапачка планира своя марка козметични продукти.
Вторият албум на Лавин „Under My Skin”, 2004 и последният „The Best Damn Thing”, 2007 достигат номер едно в американския "Билборд" 200. През 2006 Лавин беше обявена за 7-та най-влиятелна канадка в света. | |
|
| |
Dani7o Admin
Брой мнения : 370 Age : 30 Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Re: Аврил Лавин ще издава списание Пон 07 Апр 2008, 19:28 | |
| Оф, според мен Аврил се оля. Още не си е пуснала продуктите, и вече ще пуска списание, при това в "положителна" насока. Интересно ми е примерно как ще пише за звездните напивки и побоища в жизнеутвърждаваща посока. Мза мен изпълнител, който се занимава с модни линии, козметични продукти и въобще налага името си в други сфери не е типичен музикант. Това си е моето мнение! | |
|
| |
AvRiL^^ Фен с главно Ф
Брой мнения : 53 Age : 28 Location : LoS AnGeLiS BaByYy Registration date : 13.03.2008
| Заглавие: Re: Аврил Лавин ще издава списание Съб 03 Май 2008, 12:12 | |
| Ако сте чували за конфликтите на Перез Хилтън и Аврил ще знаете защо Аврил иска да си прави списание... Просто й е омръзнало от негативните неща, които медиите измислят и пишат за нея (най-вече Перез Хилтън), та затова иска да СПРЕ това поне за себе си. | |
|
| |
Just_Kristi! Фен с главно Ф
Брой мнения : 118 Age : 30 Registration date : 07.03.2008
| |
| |
AvRiL^^ Фен с главно Ф
Брой мнения : 53 Age : 28 Location : LoS AnGeLiS BaByYy Registration date : 13.03.2008
| |
| |
MonS Фен с главно Ф
Брой мнения : 140 Registration date : 17.05.2008
| |
| |
Nicole_Scherzinger Редовен
Брой мнения : 161 Age : 27 Registration date : 08.05.2008
| Заглавие: Re: Аврил Лавин ще издава списание Вто 20 Май 2008, 21:23 | |
| - AvRiL^^ написа:
- Ако сте чували за конфликтите на Перез Хилтън и Аврил ще знаете защо Аврил иска да си прави списание...
Просто й е омръзнало от негативните неща, които медиите измислят и пишат за нея (най-вече Перез Хилтън), та затова иска да СПРЕ това поне за себе си. И аз мисля така. То си е и така де. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Аврил Лавин ще издава списание | |
| |
|
| |
| Аврил Лавин ще издава списание | |
|