| Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away | |
|
+10^Rihanna^ VaSiTy KaTi_Vr Just_Kristi! rihanna forum riri.dir.bg Dani7o KrIsSi AvRiL Insane 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Insane Супер-потребител
Брой мнения : 552 Age : 32 Location : Sofia Registration date : 31.10.2007
| Заглавие: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пет 28 Мар 2008, 15:00 | |
| Това е нашата песен за Евровизия08.Аз мн я харесвам и с нея опр имаме шансове да спечелим. http://vbox7.com/play:bb6bec00Изпълнители:Dj Balthazar [дебеличкия] Deep Zone :другия DJ и мацката-Йоана - Цитат :
- Във видеоклипа Deep Zone & Balthazar изполват и екстравагантен инструмент - лазерна арфа, състояща се от 13 автономни лазерни лъча.
Deep Zone, Balthazar и Йоана участват с "DJ, Take Me Away" и на тазгодишното издание на Евровизия. | |
|
| |
AvRiL
Брой мнения : 2 Age : 28 Registration date : 02.03.2008
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пет 28 Мар 2008, 16:11 | |
| Оооо да. Определено може да спечелим с тази песен. | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
Брой мнения : 822 Age : 30 Registration date : 24.12.2007
| |
| |
Insane Супер-потребител
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Нед 30 Мар 2008, 13:27 | |
| в тая песен според мен няма нищо лигаво.Някой се дразнят на Йоанчето,но мен ме кефи.../гласа й/ | |
|
| |
Insane Супер-потребител
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пон 31 Мар 2008, 11:10 | |
| Йоана от песента "DJ, Take Me Away", която ще ни представя на тазгодишното издание на конкурса "Евровизия", се оказа репортерка на Българската национална телевизия, съобщава "Труд".
21-годишната журналистка, чието пълно име е Йоана Драгнева, работи в предаването на БНТ "Всички пред екрана" и е студентка в Музикалната академия. Преди време е била и водеща на "МелоТВмания", отново част от програмата на БНТ.
Шеф на Йоана Драгнева е главният редактор на редакция “Музика и забава” в националната медия Любен Кънчев. Той е и човекът на “Сан Стефано” 29, който организира “Евровизия”.
"Боже, не мога да повярвам, че Йоанка спечели! Днес тя пя ужасно, но е от превъзбуда", коментираше след шоуто майка й, докато приемаше овации след шоуто.
Майката на победителката се нарича Розмари Драгнева и също се труди на “Сан Стефано” 29 - като редактор на “Всички пред екрана”, на неделни концерти и пр. Същевременно е и преподавател по пеене в Консерваторията.
“Регламентът не изключва участието на служители на БНТ в конкурса. Изборът става чрез вота на зрителите. Няма начин да се влияе на когото и да било”, заяви пред “Труд” режисьорът на “Евровизия - България” Станислав Терзиев.
Друг интересен факт около печелившата песен е, че нейният клип е спонсориран от БСП.
“Те не са ни продуценти, само спонсори”, уточни диджей Балтазар. “Спечелихме, защото парчето е добро и защото получихме подкрепата на всякакви хора - и на младите, и на по-зрелите”, допълни още той. | |
|
| |
Dani7o Admin
Брой мнения : 370 Age : 30 Registration date : 29.08.2007
| |
| |
riri.dir.bg Редовен
Брой мнения : 305 Age : 29 Registration date : 31.10.2007
| |
| |
Insane Супер-потребител
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пон 31 Мар 2008, 13:56 | |
| Проблемът е,че текста е точно 2 изр.Но ако направят ефекти,наемат добри брейкъри и по некое време и двамата се обаждат,ще пометем всички.Вчера попаднах по Mad TV на Гръцката песен за Евровизия-единствено тя и No Angels могат да ни конкурират | |
|
| |
rihanna forum
Брой мнения : 34 Age : 30 Registration date : 30.03.2008
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Нед 06 Апр 2008, 17:26 | |
| Супер песем | |
|
| |
Just_Kristi! Фен с главно Ф
Брой мнения : 118 Age : 30 Registration date : 07.03.2008
| |
| |
Insane Супер-потребител
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пон 07 Апр 2008, 12:52 | |
| Снощи ги гледах на мега тъпите награди на БГ радио-честно казано само заради тях си го пуснах.Йоана ще земе да ни изложи.Има мн мн як глас,но е мн притеснена-личи си отдалече,че е скована и не може да изпее и тея 2изр дето ги има перфектно.Щом на някакви награди е така-какво остава за Евровизия | |
|
| |
riri.dir.bg Редовен
Брой мнения : 305 Age : 29 Registration date : 31.10.2007
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Съб 03 Май 2008, 12:16 | |
| Ето ви и БГ преводът:
Deep Zone Project and Balthazar - DJ, изведи ме
Когато нощта падне и те искам DJ, моля те изведи ме. И когато светлините угаснат и се нуждая от теб DJ, моля те изведи ме. Когато нощта падне и те искам DJ, моля те изведи ме. И когато светлините угаснат и се нуждая от теб DJ, моля те изведи ме. Ще те изведа. Изведи ме. Ще те изведа. Изведи ме Когато нощта падне и те искам DJ, моля те изведи ме. И когато светлините угаснат и се нуждая от теб DJ, моля те изведи ме. Когато нощта падне и те искам DJ, моля те изведи ме. И когато светлините угаснат и се нуждая от теб DJ, моля те изведи ме. Ще те изведа. Изведи ме. Ще те изведа. Изведи ме. Изведи ме. | |
|
| |
KaTi_Vr Фен с главно Ф
Брой мнения : 69 Age : 27 Location : ВраЦа Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пон 05 Май 2008, 10:39 | |
| Яка е и дано спечелим с нея! | |
|
| |
VaSiTy Фен с главно Ф
Брой мнения : 50 Age : 29 Registration date : 04.05.2008
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пон 05 Май 2008, 12:53 | |
| | |
|
| |
^Rihanna^ Admin
Брой мнения : 490 Age : 30 Location : София =) Registration date : 28.10.2007
| |
| |
KaTi_Vr Фен с главно Ф
Брой мнения : 69 Age : 27 Location : ВраЦа Registration date : 05.05.2008
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пон 05 Май 2008, 16:59 | |
| Е да, жената пее едно и също | |
|
| |
MonS Фен с главно Ф
Брой мнения : 140 Registration date : 17.05.2008
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Съб 17 Май 2008, 15:34 | |
| Цепи мрака тая песен Просто лОл толкова е готина направо .. Супер е ве!! | |
|
| |
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Вто 09 Сеп 2008, 13:14 | |
| Преди страшно много ме кефеше,но вече ми омръзна | |
|
| |
gaby95 Супер-потребител
Брой мнения : 586 Age : 29 Location : София Registration date : 17.11.2007
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Чет 11 Сеп 2008, 16:01 | |
| - rihi_rihanna написа:
- Преди страшно много ме кефеше,но вече ми омръзна
Същото...макар,че мен ме кефеше само мелодията,без гласа на тая жената... | |
|
| |
come_to_me_baby Редовен
Брой мнения : 193 Age : 30 Location : USA Registration date : 06.01.2011
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away Пет 07 Яну 2011, 14:50 | |
| Песента е супер. Отначало ми беше супер лигава, но започна да ме кефи Надявам се да спечелим
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away | |
| |
|
| |
| Dj Balthazar & Deep Zone - Dj Take Me Away | |
|