Брой мнения : 48 Age : 31 Registration date : 05.12.2007
Заглавие: Re: Предложения Сря 05 Дек 2007, 16:55
Еми да качите всички песни на Rihanna
Кирилизирано от Гло /RobinRihannaFenty/
^Rihanna^ Admin
Брой мнения : 490 Age : 30 Location : София =) Registration date : 28.10.2007
Заглавие: Re: Предложения Сря 05 Дек 2007, 21:48
Много се радвам, че Дани ми гласува доверие, наистина се старая да пооправя форума, когато имам свободно време Колкото до сайта ми - ами то вече си е почти обединено, мен ако питате И много се радвам /нз за кой път вече го казвам/ че съществува този прекрасен форум
Insane Супер-потребител
Брой мнения : 552 Age : 32 Location : Sofia Registration date : 31.10.2007
Заглавие: Re: Предложения Чет 06 Дек 2007, 20:47
Предлагам някоя от админките да сложи този код в описанието на някой от разделите
Той е от http://nrjmusicawards.nrj.fr/ и по-точно изображение чрез което може да се гласува бързо и лесно за Рияна и за трите категории,в които е номинирана
smarinov
Брой мнения : 48 Age : 31 Registration date : 05.12.2007
Заглавие: Re: Предложения Чет 06 Дек 2007, 20:49
Мнението е изтито от Гло, понеже е чист ФЛУУД! Нз от кога всички започнаха да се чувстват админи, че да пишат и ок... А аз ще се опитам да направя нещо, ама нз точно къде да го сложа, де... Както и да е
robinrihannafenty
Insane Супер-потребител
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 14:32
плс плс плс махнете този дизайн :evil: :evil: :evil: :evil:
RachRi Фен с главно Ф
Брой мнения : 144 Registration date : 20.11.2007
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 14:36
Зашо какво не ти харесва?
Insane Супер-потребител
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 15:03
червения фон,логото и общо взето мн е червено,а трябва да е или синъо,или бяло,нали наближават Коледа и Нова година все пак
HaPuCyBaHa Абсолютно нередовен!
Брой мнения : 281 Age : 36 Location : страната на сънищата Registration date : 07.12.2007
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 15:12
само на мен ли повечето надписи не ми се виждат освен ако не ги посоча с мишката. нещо цветовете не са синхронизирани. всичко друго е много добре!
Dani7o Admin
Брой мнения : 370 Age : 30 Registration date : 29.08.2007
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 15:52
Оф ами нз... пропилях си съня, за да го направя що годе коледно, но щом няма полза, ще го променя.
ПП: Надписите са най-малкия проблем, но май наистина прекалих с червеното
RachRi Фен с главно Ф
Брой мнения : 144 Registration date : 20.11.2007
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 15:59
незнаммммм мен ми харесваааааа
Insane Супер-потребител
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 17:21
Хостингите forumup и forumotion са напълно различни и този стил просто не става да се прибави към този тип форуми или поне аз си нямам представа как ще стане. Колкото до сегашния стил мога да кажа, че след много опити тази гама цветове ми се стори най-сполучлива (пък и ми напомня за Кока Кола по някакъв странен начин). Бяло и червено за мен е най-коледно; синьото изглеждаше много детско и вятърничаво, а форумът само в бяло изглеждаше прекалено семпъл. На мен лично яркия вид ми харесва. Даже сега се опитах да го направя в синьо и не се получи добре. Все пак има време и тепърва ще го обновяваме с Глория
Insane Супер-потребител
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 20:36
ясно е,че са различни,но ако вземеш скрипта на стила,който ти дадох и го сложиш тук,ще стане,но както си решите.Поне сменете това дето е
Gallery FAQ SeaRCH Members... с нещо червено или бяло,щото е синъо и прави форума по-цигански
И 1 ново предложение :| Там дето са разделите За Никол,Грозната Бети...не е ли по-добре да напр вместо само за Никол,за вс други певици и певци,отделно за сериали,актъори и актриси :silent:
Dani7o Admin
Заглавие: Re: Предложения Нед 09 Дек 2007, 23:23
За Search и там другите съм съгласна, в момента работя по въпроса... Колкото до другите: знам, че сега е малко "разхвърляно" така, но само по една тема за човек/сериал ще стане още по зле; по-склонна съм да направя отделно категория Музика (и т. н.) и в нея да има различни форумиза изпълнителите (в смисъл да са разделени или нещо подобно).
pcdmili Редовен
Брой мнения : 250 Registration date : 01.12.2007
Заглавие: Re: Предложения Пон 10 Дек 2007, 12:19
1.да има награди които да не са само на нова година 2.да има специялно отделение за оф.саит към форума където да пише вс за него (за саита) 3.ДА НЕ СМЕНЯТЕ ДО 13 ЯНУАРИ (пък и понататък) ТОЗИ БАГАУНД ЧЕ Е МН МН ЯК 4.ДА сложите и малко модератори - че са само админи и потребители 5.Да има място в което да може потребителите да се обръщат към админите
ТОВА СА МОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Dani7o Admin
Заглавие: Re: Предложения Пон 10 Дек 2007, 14:46
Уау!!! Добре, това ще се осъвършенства постепенно, няма да стане наведнъж. За модераторите: склонна съм да направя всеки по-редовен мод Който иска, да ми прати ЛС с форума, на който иска да е модератор и веднага го правя Разбира се, трябва да може да различава нормално мнение от флууд.
^Rihanna^ Admin
Заглавие: Re: Предложения Съб 15 Дек 2007, 13:44
pcdmili - значи идеите са добри, а относно модовете - ще имате шансове всички да се пробвате /ест редовните, де/ - вече с Дани сме измислили нещо като... хм, и аз нз точно какво, но ще бъде след празниците В "играта", така да се каже, ще бъде всичко подробно описано, ще си има няколко "критерии" за модовете... И тва е горе-долу... През новата година ще ви кажем повече подробности, сега си остава тайна...
Insane Супер-потребител
Заглавие: Re: Предложения Пон 17 Дек 2007, 12:27
е..трябва да ви намери все някой работа 1.Почистете форума,защото има мн флууд.По-лесно е да пуснете форумно зачистване,но ако има някои стари теми,които са важни,ги копирайте 2.Групирайте малко разделите,за да е по-подредено.Напр напр клуб Музика,клуб Филми и сериали...за да можем да коментирме не само Никол и Грозната бети 3.Към потребителите:Разпространявайте форума независимо дали ще пускате линкове в по-големи форуми,ще досаждате по ЛС или просто ще си го сложите в профила,но този е супер як и трябва да се развие.Като имам повече време,ще се заема с това 4.През известно време от админ панела преглеждайте потребителите за ботове сред тях~особено тези,които нямат нито 1 мнение,имат странен ник и най-вече там,където е от коя държава са пише АЛБАНИЯ :!: :!: :!: :!: :!: :!:
^Rihanna^ Admin
Заглавие: Re: Предложения Пон 17 Дек 2007, 19:43
Акцията "Анти Флууд" съм я започнала отдавна, но просто се изисква време, пък и като съм сама е доста трудно Надявам се да си намерим отговорен модераторски екип, който да поочисти и кирилизира леко форума А относно второто - това са "победителите" от играта /то не е точно игра, де/ "Фенче, Фенче, Манекенче", какъв е смисълът от нея, ако са обединени музика и тн.? Абе нз, ще помисля малко нови неща за новата година и ще ви кажа, спокс Нз, тва е от мен засега А за новата година ще има прочистване, даже от сега /нз дали ще е точно сега, де/ ще изтрия неактивните
Insane Супер-потребител
Заглавие: Re: Предложения Пон 17 Дек 2007, 19:47
погледнах потребителите и май няма ботове.Форума не е толова развит та да му налитат,но все пак погледни msrawy от коя държава е И няма смисъл да триеш потребители.Те не натоварват форума,пък и бройката е важна
^Rihanna^ Admin
Заглавие: Re: Предложения Пон 17 Дек 2007, 21:33
Бройката е важна, ама заемат имена Важно е да е "чисто", така да се каже Изтрих всички потребители без мнения, регнали се преди 10.12 Ще има такива чистки, да знаете
Гост Гост
Заглавие: Re: Предложения Пон 17 Дек 2007, 21:38
ами аз изтрита ли съм в случая
Dani7o Admin
Заглавие: Re: Предложения Пон 17 Дек 2007, 23:15
Щом пишеш, значи не си
pcdmili Редовен
Брой мнения : 250 Registration date : 01.12.2007
Заглавие: Re: Предложения Пон 17 Дек 2007, 23:33
pcdmili написа:
1.да има награди които да не са само на нова година 2.да има специялно отделение за оф.саит към форума където да пише вс за него (за саита) 3.ДА НЕ СМЕНЯТЕ ДО 13 ЯНУАРИ (пък и понататък) ТОЗИ БАГАУНД ЧЕ Е МН МН ЯК 4.ДА сложите и малко модератори - че са само админи и потребители 5.Да има място в което да може потребителите да се обръщат към админите
ТОВА СА МОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Само да ви питам.. умесни ли са предложенията? Харесват ли ви?
Dani7o Admin
Заглавие: Re: Предложения Вто 18 Дек 2007, 01:22
Да, предложенията са много добри А сега подред: 1. Награди ще се дават като награди от конкурсите :P 2. И това ще стане, даже имам идея за нещо малко по-обширно. 3. За бекграунда: направо оставям Гло да се занимава със стила, защото все не го докарвам 4. Модератори се набират в момента; повече ще разберете през януари, когато ще се запълни модераторският екип. 5. Към нас можете да се обръщате на всяко място Ако държите точно определена тема- въведох такава в Правила/ Съобщения/ Конкурси. Там можете да се обръщате специално към нас. Надявам се отговорите да са задоволителни
Insane Супер-потребител
Заглавие: Re: Предложения Вто 18 Дек 2007, 22:15
Амиии понеже няма мн потребители и предлагам да пуснем адреса на форума в списание БРАВО.Супер мн хора го четат и опр ще има заинтригувани
Dani7o Admin
Заглавие: Re: Предложения Вто 18 Дек 2007, 22:32
Вече 3 пъти им пускам писмо с молба да публикуват адреса и ще продължавам Може би ако всички опитат, най-накрая ще сложат някое от писмата...
Гост Гост
Заглавие: Re: Предложения Сря 19 Дек 2007, 12:02
може ли да ми дате директно линка на някой хубав фотошоп
Заглавие: Re: Предложения Сря 19 Дек 2007, 19:39
Тук е темата за предложения, а не за помощ А за сайта между другото - реших да си направя официален български фен сайт за Рияна, с помощ от хора, които разбират от това Може след като го направя /т.е. през 2008 г. някъде/ този форум да стане официален на сайта ми /казвам може, ест трябва да се постигне съгласие не само от мен /
btw: за стила - приемам предложения относно цветове, картинки и т.н., не се притеснявайте да ми пишете Все пак на някой идеите може да са по-хубави и оригинални от моите