| Searching for... Rihanna | |
|
+17Toni_f rihi_rihanna love_ririty rihanna-fenty rihanna_kiss AvRiL^^ rihanna Insane Elsi/Rihanna leksit0 rrfmusic rihanna_№1 BarbadosGirl KrIsSi pcdmili pLaMeTyYy{RiHaNnA} Dani7o 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dani7o Admin
Брой мнения : 370 Age : 30 Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Searching for... Rihanna Сря 20 Фев 2008, 10:30 | |
| Новата "двойничка" на Рияна Чували ли сте за певицата Трина?? Е, тя явно си мисли, че може да се сравнява с Рияна. Дали е така? Ето и снимки от самата фотосесия: Цитати на Рияна Рияна: (за връзката си с Джош Хартнет)Ако някой е подходящ за теб, ти го знаеш. Когато излизам с Джош, чувствам, че е правилно. Той е прекрасен. Рияна: (за приятелката на Джей-Зи Бийонсе) Тя е Бийонсе, а аз съм новото протеже на Джей Зи. Когато се видим, си казваме “Здрасти”. Не сме врагове, но не сме и първи приятелки. Rihanna: Музиката е в ДНК-ато ми Rihanna: Танците бяха част от културното ми израстване в Барбадос. Когато снимах първото си видео, с хореографа ми работехме наистина усилено, за да направим танца перфектен. Rihanna: Хората си мислят, че щом сме млади, не сме комплексирани. Това не е вярно. Ние се справяме с живота, обичаме и разбиваме сърца, също както няколко години по-стара жена може да прави. Rihanna: Едно е да запишеш албум, съвсем различно е, когато хората го пускат и го слушат, за да го усетят по начина, по който аз го усещам. Винаги съм мечтала да покажа музиката си на света и хората да я чуят. Rihanna: Любимото ми нещо в един мъж е височината му. Той също трябва да знае какво иска от живота. Не искам някой, който да мога да въртя на малкия си пръст. Rihanna: Мечта на всяко момиче е да бъде Cover момиче. Rihanna: (разкривайки изискванията на Джей Зи, по които одобрява приятелите и) Джей Зи ме предпазва. Той мисли само за моите интереси. Ако е добро момче, знам, че Джей Зи няма да го изрита. Но ако не е, Джей ще е нещо като «Не, не, не!» Rihanna: Когато се изложиш, просто се засмей. Върни се и се преструвай, че нищо не е станало. Бъди сигурен, че не си личи колко те тревожи провалът ти. Rihanna: Почти всички мои приятели са мъже. Rihanna: Най-хубавото на ходенето без грим е, че отнема много по-малко време да се приготвиш. Не трябва да се тревожиш дали спиралата ти ще се разтече или моливът за очи ще се размаже или пък дали ще го докоснеш през деня. Можеш да измиеш лицето си по всяко време. Чувстваш се удобно и свободно. Rihanna: Всичките ми приятели са мъже. По някаква причина не се разбирам много с момичетата. Имам три приятелки и милиони приятели. Rihanna: Бих била щастлива да работя с Крис Браун. Rihanna: Харесва ми да творя. Rihanna: Слушам много реге, което до голяма степен влияе на музиката ми. Харесвам RnB изпълнителите Mariah Carey, Whitney Houston, Destiny's Child, хип-хоп музиката, Kание Уест, всичко това влияе на моята музика. Rihanna: Чувствам се сякаш съм пораснала с 5 години само за една и искам да го покажа на хората. Rihanna: Толкова е странно, защото всички ми казват “Твоята песен е номер 1” и аз отговарям “Благодаря” Но аз още съм в шок, аз още не мога да повярвам и си мисля “О, Господи, моята песен е номер 1” Аз още се опитвам да го проумея. Ако имаш песен песен на първо място в своята държава, трябва да се усмихваш всяка секунда. Rihanna: Развълнувах се, когато за първи път чух парчето и след три дни го записахме. (За първия си сингъл SOS от втория и албум.) Rihanna: Аз съм дете, но аз трябва да се държа и да мисля като жена. Този бизнес те задължава.Изготвили: Dani7o, Little_miss_sunshine
Последната промяна е направена от Dani7o на Сря 20 Фев 2008, 10:31; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
pLaMeTyYy{RiHaNnA} Фен с главно Ф
Брой мнения : 87 Age : 28 Registration date : 04.02.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Чет 21 Фев 2008, 02:19 | |
| На кутрето на Рири не стъпва даже.Тази е като някаква кабаретна певица | |
|
| |
pcdmili Редовен
Брой мнения : 250 Registration date : 01.12.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Чет 21 Фев 2008, 07:04 | |
| мисля,че някой от потребителите (май Ri_CoveR_BaBy - но да не казвам че не съм сигурна) сподели че била разногледа Има нещо вярно в това | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
Брой мнения : 822 Age : 30 Registration date : 24.12.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Чет 21 Фев 2008, 13:56 | |
| Да, Трина не е хубава, няма идеално тяло, не е известна, копира Риана, но въпреки това прави много готини песни! И плюс това явно е разбрала, че да е с тази прическа не е много добра идея, защото отново е с дълга коса! .. пък и сега в Холивуд има някаква мода да се постригват късо ..
*** Абе, Дани, това нали е списание .. можем ли да коментираме?
Отговор: Разбира се | |
|
| |
BarbadosGirl Редовен
Брой мнения : 210 Registration date : 14.11.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пет 22 Фев 2008, 20:12 | |
| Абе тоя Джей Зи пък ме дразни чак в живота с момчетат й се меси! | |
|
| |
rihanna_№1 Фен с главно Ф
Брой мнения : 69 Location : Barbados :P Registration date : 19.02.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пон 25 Фев 2008, 17:20 | |
| олеееееееееее тая Трина е мн тЪпа !!! | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пон 25 Фев 2008, 20:53 | |
| - rihanna_№1 написа:
- олеееееееееее тая Трина е мн тЪпа !!!
Бас хващам, че до преди малко дори не беше чувала за нея! Ясно, можеш да обиждаш, но не видях да защитиш тезата си ... Изказването ти беше супер безмислено и си е чист флууд!
Rihanna Fenty знам, че забрани споровете, ако искаш ми изтрий мнението .. ама просто адски се издразних .. | |
|
| |
rrfmusic Фен с главно Ф
Брой мнения : 107 Age : 29 Registration date : 02.11.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пон 25 Фев 2008, 21:31 | |
| МИ Криси съжеляям ама всеки, който няма собствен стил и няма мнение не е от най-умните! Та и таз Трина е същата... | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пон 25 Фев 2008, 23:03 | |
| Аз не съм казала, че Трина е умна ... Да, постъпката й е адски глупава .. съгласна съм ... е и? Може пък да е решила да се направи така, само да пробва .. ддз .. не, че я защитавам, то е очевидно, че я копира .. Мене ме кефи Трина .. На този, който не му харесва поне да пише малко по-смислени коментари .. ! | |
|
| |
Dani7o Admin
Брой мнения : 370 Age : 30 Registration date : 29.08.2007
| |
| |
rihanna_№1 Фен с главно Ф
Брой мнения : 69 Location : Barbados :P Registration date : 19.02.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Вто 26 Фев 2008, 17:21 | |
| е сори че не ви е харесало мнението ми,но аз така мисля просто Трина не ме кефи | |
|
| |
leksit0
Брой мнения : 45 Age : 31 Location : Барбадос Registration date : 06.01.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Сря 27 Фев 2008, 18:39 | |
| Само не ми е ясно защо копира,няма ли си собствен стил | |
|
| |
Elsi/Rihanna Фен с главно Ф
Брой мнения : 88 Age : 28 Registration date : 26.12.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Сря 27 Фев 2008, 19:34 | |
| Според мен, като Тина копира Риана много се излага! И е грозна, не съм й слушала песните и незнам каква е като певица. | |
|
| |
leksit0
Брой мнения : 45 Age : 31 Location : Барбадос Registration date : 06.01.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Сря 27 Фев 2008, 19:36 | |
| | |
|
| |
Insane Супер-потребител
Брой мнения : 552 Age : 32 Location : Sofia Registration date : 31.10.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Сря 27 Фев 2008, 20:03 | |
| I 6to re6ihte 4e Trina kopira ot rihanna?6toto rihanna e izvestna i e idol na po4ti vsi4ki tyk?Moje pak neinata pri4eska da e takava o6te predi rihanna da e vleznala v studio,no prosto ne e bila izvestna i tn...Stiga ste se nahvarlqli na horata tyko taka sry za latinizata no pak imam bag s klaviatyrata | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
| |
| |
rihanna Редовен
Брой мнения : 168 Age : 29 Registration date : 09.03.2008
| |
| |
AvRiL^^ Фен с главно Ф
Брой мнения : 53 Age : 28 Location : LoS AnGeLiS BaByYy Registration date : 13.03.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Чет 13 Мар 2008, 22:51 | |
| Еййй да знаете само как МРАЗЯ копирачи...направо ме вбесяват! | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Чет 13 Мар 2008, 23:30 | |
| Ще го казжа за пореден път и ще го повтарям докато не го разберете - правете разлика между копиране и мода!!!!!!! | |
|
| |
AvRiL^^ Фен с главно Ф
Брой мнения : 53 Age : 28 Location : LoS AnGeLiS BaByYy Registration date : 13.03.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пет 14 Мар 2008, 14:28 | |
| - KrIsSi написа:
- Ще го казжа за пореден път и ще го повтарям докато не го разберете - правете разлика между копиране и мода!!!!!!!
Разликата си я правя.Но не вярвам новата мода да е "Да копираме Риана, за да се правим на интересни..." Просто тва момиче си личи, че се опитва по поведение да подражава на Риана, по характер, по визия, облекло, прическа...И ако това не е копиране... | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пет 14 Мар 2008, 20:40 | |
| Само тя ли е??? .. Не, нали ... Оная от Sugababes също има като на Риана прическата, но в лексикона много са посочили Sugababes за любима група ... А и защо реши, че Риана е първата, която се пострига така? | |
|
| |
AvRiL^^ Фен с главно Ф
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Пет 14 Мар 2008, 23:10 | |
| Не съм казала това.Не знам откъде ти хрумна. Знам, че обичаш да изказваш мнение - аз също. Но моля те, не се опитвай да ме накараш да си променя мнението (ако това целиш), защото няма да се получи!Аз си казах мнението..Според мен тази Трина копира Риана.. Изобщо не говоря за Sugababes или който и да било..просто изразявам мнение, което си е само мое.Надявам се да ме сте ме разбрали, защото тук има много хора с различни мнения, но с еднакви интереси. (предполагам се сещате какви ;] ) | |
|
| |
rihanna_kiss
Брой мнения : 38 Registration date : 04.03.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Нед 23 Мар 2008, 18:42 | |
| ако не сте забелязалиима малка разлика в снимката посоката на косата на Трина е различна от тази на Рияна.И тази патка ако мисли,че причлича на Ри мн се лъже.На Трина грозотата и достига за да ч различиш от Ри. 2.Коя е тая горзница та вече да има фотосесия.И на циганския пазар не знаят за нея,тя ша ми ходи в холивуд и Ню-юрк.Айде моля тач ми падна в очите. 3.Само глупавите ще помислят Трина за Рияна 4.Кой нормален на тоя свят ще е хареса(извинете ме ако съм обидила някой ненормален ) | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Нед 23 Мар 2008, 20:36 | |
| Виж кво .. как може да ти е паднала в очите, при условие, че ти преди нито си я чувала, нито виждала?! И Трина е доста по отдавна на сцената от Риана .. туй, че ти си слушкаш само тъпите комерсиали не означава, че другите изпълнители са на заден план! И мога да ти кажа, че Трина има супер готини песни .. по принцип е много яка. Това, че не е толкова красива като Риана, не означава, че е по-тъпа или, че е патка ...
| |
|
| |
rihanna-fenty
Брой мнения : 12 Registration date : 23.03.2008
| |
| |
KrIsSi Супер-потребител
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Вто 01 Апр 2008, 17:17 | |
| Е, явно няма намерение да се завира там, защото наскоро издаден нов албум. И е много, много хубав .. | |
|
| |
Insane Супер-потребител
Брой мнения : 552 Age : 32 Location : Sofia Registration date : 31.10.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Вто 01 Апр 2008, 19:10 | |
| абе мн сте плоски.Кой ви наби в мозъчетата,че Рияна първа си е напр тая прическа и оттам нататъв всеки с такава я копира?!?!?!?Според мен Трина си я е напр доста преди Рияна.Е,тази от Шугърбейбс вече е след нея и честно казано страшно ме вбеси,но за Трина като не знаете със сигурност,не коментирайте!!!!!И това,че няма перфектната визия не значи,че някакви лапета трябва да викат да се крие в кенефа. | |
|
| |
love_ririty Редовен
Брой мнения : 159 Age : 26 Location : :::BaRbAdOs::: =] Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Чет 01 Май 2008, 11:04 | |
| Оф...бе хора не ви ли писна да се карате кой къф стил има... В крайна сметка всеки си има различно мнение:на някой им харесва Трина а на други не. Просто се премирете с мнението на другия и тва е... | |
|
| |
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| |
| |
Toni_f Фен с главно Ф
Брой мнения : 54 Age : 27 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Searching for... Rihanna Нед 08 Юни 2008, 22:01 | |
| | |
|
| |