| Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс | |
|
+3robyn_rihanna_fenty HaPuCyBaHa Insane 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Insane Супер-потребител
Брой мнения : 552 Age : 32 Location : Sofia Registration date : 31.10.2007
| Заглавие: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Съб 16 Фев 2008, 23:35 | |
| В Интернет се появи страница, на чиито посетители се предлага да познаят датата и часа на смъртта на певицата Бритни Спиърс с точност до минута. Създателите на сайта обещават, че онзи, който отгатне времето на смъртта на певицата, ще получи званието Мистър или Мисис Смърт и конзола Плейстейшън 3. Единствената информация, която се изисква от участниците при изпращането на отговора, е адресът на електронна им поща. До днес на сайта вече има няколко хиляди отговора. Повечето от участниците в анкетата са склонни да смятат, че Бритни Спиърс няма да доживее до края на 2008 г. Тука вече прекалиха.Някой път се чудя дали се заяждаме с Бритни защото има сериозно основание за това или се заяждаме само защото това е Бритни.....всички се заяждат,защо и ние да не го правим ?! | |
|
| |
HaPuCyBaHa Абсолютно нередовен!
Брой мнения : 281 Age : 36 Location : страната на сънищата Registration date : 07.12.2007
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Нед 17 Фев 2008, 20:22 | |
| ей братле, това го знам от много време и умишлено не го публикувам. как можа точно ти да ми забиеш нож в гърба и да пускаш новина за тези идиоти | |
|
| |
robyn_rihanna_fenty Фен с главно Ф
Брой мнения : 66 Age : 29 Registration date : 03.11.2007
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Пон 18 Фев 2008, 11:13 | |
| Aве, тва момиче е желязно.Нямало да доживее до края на 2008г.та някой ше я гръне да пукне на 25 декември ли???? | |
|
| |
Scherzie
Брой мнения : 42 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Нед 24 Фев 2008, 17:58 | |
| Мале, това вече не го очаквах! Да направят сайт за да залагат на датата на смърта на Бритни...боже господи, това вече е върха на върховете! И как Бритни нямала да пие и да изпада в депресии, хората я направиха на нищо | |
|
| |
BarbadosGirl Редовен
Брой мнения : 210 Registration date : 14.11.2007
| |
| |
Insane Супер-потребител
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Нед 24 Фев 2008, 21:06 | |
| - BarbadosGirl написа:
- Тя сама се провали, хората не са й виновни. папарците я следят, за да си изкарват хляба. Също така сайта е направен, защото тя няколко пъти е искала да се самоубие, защото й бил оскучно да живее, затова са направили този сайт. Даже пишеше някъде, че най-скъпите погребални агенции за й направили и негролог
Пак ще го кажа-какво прави тя си е нейна работа!!!!Само това й трябваше-некви малоумни пиклъовци да се правят на интересни и да обявяват такова състезание.То да си прост-ок,но тук вече не става дума само за това | |
|
| |
Scherzie
Брой мнения : 42 Registration date : 22.01.2008
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Вто 26 Фев 2008, 16:57 | |
| - BarbadosGirl написа:
- Тя сама се провали, хората не са й виновни. папарците я следят, за да си изкарват хляба. Също така сайта е направен, защото тя няколко пъти е искала да се самоубие, защото й бил оскучно да живее, затова са направили този сайт. Даже пишеше някъде, че най-скъпите погребални агенции за й направили и негролог
Не, тя не се е провалила сама. В периода 1998-2005 тя беше на върха и всички се опитваха да се доберат до живота й и все още продължават да го правят. На всичкото отгоре се ожени и (слава богу) разведе за най-големия мухльо на планетата, взеха й децата, а майка й се опита да й вземе парите! Всичко това е голям стрес и Бритни рано или късно щеше да рухне...даже тя е герой, аз ако бях на нейно място не бих издържала! И това че папараците си изкарват хляба чрез разрушаването на живота на Бритни, не ги оправдава ни най-малко... | |
|
| |
Insane Супер-потребител
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Вто 26 Фев 2008, 17:56 | |
| http://whenisbritneygoingtodie.com/ето го и сайта...но няма смисл да пускате нещо,защото каузата е умряла...Първо на първо това няма да се случи скоро,защото Бритни не е толкова тъпа за колкото я мисля и второ на второ аз лично си мисля,че тоя сайт е направен за да ви събират мейлите,нищо чудно да е нещо ламерско... | |
|
| |
rihanna_lover
Брой мнения : 9 Registration date : 03.12.2007
| |
| |
Insane Супер-потребител
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Пет 07 Мар 2008, 23:40 | |
| abe takava gad tolkova lesno ne ymira Preyveli4avat.Ni6to i nqma na Britney~i pri neq sled dajda 6te izgree slanze,taka 4e go 4akame | |
|
| |
HaPuCyBaHa Абсолютно нередовен!
Брой мнения : 281 Age : 36 Location : страната на сънищата Registration date : 07.12.2007
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Съб 08 Мар 2008, 01:35 | |
| ще видим дали ще издържи моята омраза! | |
|
| |
pcdmili Редовен
Брой мнения : 250 Registration date : 01.12.2007
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс Съб 08 Мар 2008, 09:55 | |
| - Scherzie написа:
- BarbadosGirl написа:
Не, тя не се е провалила сама. В периода 1998-2005 тя беше на върха и всички се опитваха да се доберат до живота й и все още продължават да го правят. На всичкото отгоре се ожени и (слава богу) разведе за най-големия мухльо на планетата, взеха й децата, а майка й се опита да й вземе парите! Всичко това е голям стрес и Бритни рано или късно щеше да рухне...даже тя е герой, аз ако бях на нейно място не бих издържала! И това че папараците си изкарват хляба чрез разрушаването на живота на Бритни, не ги оправдава ни най-малко... абослютно съгласна | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс | |
| |
|
| |
| Състезание за точната смърт на Бритни Спиърс | |
|