Звездата на Крис Браун изгря преди повече от две години, когато той разтърси R&B феновете с ударното „Run it“.
След такъв бърз скок нагоре в класациите, за него започна да се говори и, разбира се, да се шушука по повод сексуалността му.
Свързваха го и с изпълнителката на "Like a boy" - Сиара, както и с някои негови колеги.
Малко след дебюта му, в Интернет се появиха негови голи снимки, които разклатиха иначе супер успешната му до тогава кариера. За да разясни скандалните подозрения около себе си, Крис най-накрая се разкри пред щатското издание „Вайб“.
„Тези снимки не са мои. Първо на първо, аз не си правя снимки сам. Ако искам да се покажа на някой, ще искам да го направя само пред човека, който е с мен в стаята", разказва Крис.
„Не харесвам момчета, това е лудост. Луд съм по мацките, ама много луд, но не искам Сиара, искам нормално момиче“.
Освен за голите си снимки, Крис разказа и за връзките си досега:
„Имал съм много приятелки, но е различно. В смисъл - не еднодневки! Ако използвам едно момиче само за една вечер, помислете само още колко много други ще се влюбят в мен още същата вечер в клуба. Какво мнение ще имат те за мен? Затова и с всяко момиче имаме връзка. С две думи, всяка мацка досега ми е била гадже", заключава младият талант.