Rihanna Fenty BG Forum The Most Informative BG Forum about miss Fenty |
|
| Новини и Клюки | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Dani7o Admin
Брой мнения : 370 Age : 30 Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Новини и Клюки Чет 18 Окт 2007, 17:26 | |
| За да отворите спойлера, кликнете на него - Spoiler:
- Цитат :
- Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Не съм сигурна, че някой знае точната бройка на Джош Хартнет. С коя ли сексапилна мадама не си изпомачка чаршафите! Скарлет Йохансон ли не беше, Хелена Кристенсен, Пенелопе Круз, коя ли дивна красота не му мина през прегръдките, колата и леглото? И те всичките от дама нагоре!
Сега бившата изгора на гореспоменатите актриси „хвърля белтъци” на все още непълнолетната компаньонка на Джей Зи. Като стана въпрос за чичо Джей, той дали е наясно с отношенията между холивудските деца? Нали помните интервюто, в което той многозначително казва, че мадам Риана е като негова по-малка сестра, която няма намерение да изпуска от поглед! Нека да й е лошо на мулатката!
А как е започнало всичко със снималия наскоро филм у нас г-н Хартнет? Риана е била засечена в романтичен ресторант, не само без чадър, но и в компанията на гореспоменатия плейбой и Дом Периньон. Не дядото на изпълнителката , а виното Има и още! Хитовата певица и актьорът са се целували!
Ето какво споделя очевидец пред списание US Weekly : „Двамата прекараха вечерта в ресторант „Розовия слон“ и не спираха да се докосват. Не дойдоха заедно, но заедно си тръгнаха“. Умиране има, отърване няма! Публична личност ли си, умееш ли да приковаваш интереса на околните върху себе си, бивше гадже ли си на Пенелопе Круз и Скарлет Йохансън, конкурентка ли си на Бийонсе, вече си в черния списък на всички възможни медии и клюкари! И лъжа да е, истина е! Неписано правило в шоубизнеса
Преди да се срещне с Джош, Риана е имала концерт на Таймс Скуеър, след което веднага е потеглила към въпросния ресторант, в компанията на личния си шофьор. След известно време се появил и Джош. Каква случайност само! Да няма място никъде в заведението за знаменитост от неговия ранг! Каква съдба само! Никой от многомилионната му артилерия хора с най-различни професии да не му направи резервация! Добре че Риана е много щедро дете и предложи мястото до себе си – а то горкото по една случайност никого нечакащо!
Какво казва говорителят на младата изпълнителка ли? По неговите думи тя няма време за връзки, защото трябва да се грижи за кариерата си!
Или лъже, или маже, или май сексапилният Джош отново ще остане сам!
| |
| | | Dani7o Admin
| Заглавие: Re: Новини и Клюки Чет 18 Окт 2007, 17:54 | |
| Ммм... понеже си умирам за свежа клюка се порових из този сайт (Skandalno.com) и изрових класация на най-зле облечените знаменитости. Извън темата за Риана е, но все пак реших да си загубя времето, публикувайки я :drunken: - Spoiler:
- Цитат :
- Аз се обличам най-зле! Не, аз! Не, аз! Аз се обличам по-зле! Не! Бритни Спиърс се облича най-зле!
Класации, класации, без тях човек живее по-добре. Коя е най-комплексирана, коя е най-неграмотна, коя е най-зле облечена и безвкусна, думи не ми останаха да изразя съжалението си към звездите - родни и чужди. Какво да се прави, все трябва да дойде моментът, в който да се тегли чертата и да се направи ясна равносметка кой какво е постигнал или по-скоро какво не е постигнал през изминалата година. Всички те са световноизвестни, всички те разполагат с цяла гвардия фризьори, гримьори, стилисти, дизайнери и какво ли още не. За жалост, въпреки всички изброени до момента професии, понякога знаменитостите удрят на камък. И много боли...
Пари, пари, обаче никакъв вкус, никакъв усет за стил, за мода...Животът е личен, нали така? В техния случай личен и безвкусен. Да ги видим кои са коконите, които въпреки блясъка и разкоша, в които живеят, "обитават" и така наречената класация "Най-зле облечена знаменитост". За съжаление това са единствено и само дамите на Холивуд. Let see!
1. Бритни Спиърс - ситуацията е повече от плачевна при нея. Трагикомедия ? 2. Парис Хилтън - където едната там и другата дружка. За разлика от сестра си Ники, Парис никога не се е славила с добър вкус. 3. Анна - Никол Смит - легенда, но според критиците - зле облечена! 4. Джесика Симпсън - несполучливите връзки определено са си казали думата. Джесика е по-занемарена отвсякога. 5. Ева Лонгория - тя не просто участва в сапунката "Отчаяни съпруги", тя принася отчаянието дори в дрехите си, отчайвайки хората, които я "съзерцават". 6. Марая Кери - слави се както с най-много стилисти, така и с незавидното "една от най-безвкусните". 7. Шакира - дали облечена, или съблечена, критиката "отрази" Шакира като плачевно обличаща се знаменитост. 8. Линдзи Лоън - Линдзи е наркоманка, тя няма представа кое е зле и кое добре, така че можем да й простим. Ние можем, но не и критиците, които определиха мадам Лоън като повече от плачевна в дрехите, които облича. 9. Рене Зелуегър - Рене винаги си е била безвкусничка. Колкото и подправки да си слага, все си стои блудкава и зле облечена. 10. Мери Кейт Олсън - тя е анорексичка, не го забравяйте! Дори да не харесва това, което облича, нима има избор? За нея не всяка рокля е по мярка Сериозно не знам какво ми става, ама този сайт май е онлайн версията на "Сигнално жълто" или на някой жълт вестник (образно казано) и пишат глупости за всичко, което се движи :evil: както и да е, класацията е най-абсурдната, която съм виждала и вероятно създателите са подбрали пъвите чути имена Ще го преживея | |
| | | rihanna_1988_stela
Брой мнения : 25 Age : 32 Location : plovdiv Registration date : 04.11.2007
| Заглавие: Re: Новини и Клюки Пет 16 Ное 2007, 15:22 | |
| Междудругото снощи тая от webhit говореше за Рияна и каза: "Първо Рияна обяви,че не ходи с Джош Харнет,че били само приятели,после на наградите обяви,че между тях има повече от приятелство,че ходят и наскоро звездата Рияна отново обяви,че с Джош не ходят и че той си имал приятелка!
Килизирано от Girl can Rock | |
| | | Dani7o Admin
| | | | Metodi Фен с главно Ф
Брой мнения : 96 Location : Sofia Registration date : 15.11.2007
| Заглавие: Re: Новини и Клюки Пет 16 Ное 2007, 16:59 | |
| Докато не видя снимка няма да го повярвам.. (въпреки, че съм виждал техни снимки заедно.. и си личи, че флиртуват нещо.. но не съм сигурен че е сериозна работата) | |
| | | Girl can Rock Фен с главно Ф
Брой мнения : 86 Age : 28 Registration date : 06.07.2008
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Новини и Клюки | |
| |
| | | | Новини и Клюки | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите