emmawatson2 Фен с главно Ф
Брой мнения : 77 Age : 29 Location : В прегръдките на Орландо Блум Registration date : 06.08.2008
| Заглавие: Keeps Getting Better - A Decade of Hits Чет 06 Ное 2008, 15:40 | |
| Колкото до "Keeps Getting Better - A Decade of Hits", тази колекция ще включва нови версии на някои стари песни на Кристина, както например "Genie in a bottle" с ремикса, който Агилера изпълни на VMA's 2008 (който е и кръстен "Genie 2.0"), нова версия на "Beautiful", която е кръстена "You are what you are".Този албум с хитове включва и две чисто нови песни - "Keeps Getting Better" и "Dynamite". Новите песни на Кристина имат "футуристично звучене и много "туптене", което направо върви към dance музиката".Агилера споделя: "В новият албум аз съм заложила на "супергеройски" елементи, което по този начин показва, че феновете ми са израснали с мен откакто бях на 17, и са ме подкрепяли, промените в мен и всичко останало през годините." Изготвили:Аз и Яни(един приятел) "Dynamite"-ЛИНКВидеото към Keeps Getting Better-ЛИНКИ САМИЯТ АЛБУМ-ЛИНК | |
|
Nicole_Scherzinger Редовен
Брой мнения : 161 Age : 27 Registration date : 08.05.2008
| Заглавие: Re: Keeps Getting Better - A Decade of Hits Чет 25 Дек 2008, 15:04 | |
| Keeps Getting Better ми е любимата!!!! | |
|