| Никол се възхищава на Токио Хотел | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Никол се възхищава на Токио Хотел Вто 14 Окт 2008, 21:15 | |
| Това се казва признание: "Възхищавам се на момчетата.Те наистина са прекрасни." Думите се отнасят за Tokio Hotel и са на вокалистката на PCD Никол Шерцингер (30),която се запозна с тях на наградите на MTV през 2007-ма и ги срещна отново тази година."Мисля,че са ужасно талантливи-разказва тя сега. -Толкова са различни и нови.Страхотно е!".Очевидно Никол не изключва дори съвместна песен с ТН: "Преди аз самата бях в рок банда.Затова не ми е трудно да си представя да запиша рок парче с тях." Звучи повече от интересно. Списание "Браво"
Последната промяна е направена от rihi_rihanna на Чет 16 Окт 2008, 16:27; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
gaby95 Супер-потребител
Брой мнения : 586 Age : 29 Location : София Registration date : 17.11.2007
| Заглавие: Re: Никол се възхищава на Токио Хотел Вто 14 Окт 2008, 22:03 | |
| Аааа нене не с Токио Хотел! Тия момчета/момичета са траични,просто адски смешни са и не се усещат. На кво им се възхищава толко? На перефектните прически или на хубавия грим? Пфф дано не направат песен заедно,че ше е наква пълна боза... | |
|
| |
KrIsSi Супер-потребител
Брой мнения : 822 Age : 30 Registration date : 24.12.2007
| Заглавие: Re: Никол се възхищава на Токио Хотел Сря 15 Окт 2008, 12:10 | |
| Хаха, те на практика не толкова лоши. Ако ги чуваш за първи път е напълно възможно да ти харесат. Но ако ги видиш - неее. Аз просто не мога да пренебрегна гримът, прическите и личния им живот.. Както веднъж когато ми дадоха някакво ядене и ми хареса, но щом ми казаха, че е от тимусната си жлеза на теле ми се отяде и не го погледнах повече това. И все пак ако видя някога Никол ще я питам Нормална ли си? | |
|
| |
50-cenT Фен с главно Ф
Брой мнения : 56 Registration date : 27.12.2008
| Заглавие: Re: Никол се възхищава на Токио Хотел Нед 28 Дек 2008, 15:20 | |
| | |
|
| |
Nicole_Scherzinger Редовен
Брой мнения : 161 Age : 27 Registration date : 08.05.2008
| Заглавие: Re: Никол се възхищава на Токио Хотел Пон 29 Дек 2008, 13:47 | |
| ?????Каква е тая снимка?! Ако имаш предвид,че това е Никол,се лъжеш. ТОЯ ПЕСЕН БИ БИЛА ТРАГЕДИЯ!ПСД ТРЯБВА ДА СЕ СЪВЗЕМАТ!ПРОТИВ. | |
|
| |
KaTeNcEtYyY Фен с главно Ф
Брой мнения : 117 Age : 33 Registration date : 25.12.2007
| Заглавие: Re: Никол се възхищава на Токио Хотел Вто 27 Яну 2009, 22:30 | |
| - gaby95 написа:
- Аааа нене не с Токио Хотел! Тия момчета/момичета са траични,просто адски смешни са и не се усещат. На кво им се възхищава толко? На перефектните прически или на хубавия грим? Пфф дано не направат песен заедно,че ше е наква пълна боза...
Виж са,всеки си има вкус и си харесва определени изпълнители.Това че ти не ги харесваш нямаш да ги обиждаш.То все едно кво харесваш в Риана?Знаешли защо им се кефат повечето хора-готиниса,правят супер яки парчета,много са динамични и можеш да си денсиш на всичко тяхно и танцуват страхотно.Е тва са те А по темета:Ами тя май само Никол им се възхищава.Мен Лично тия момчета толкова много ме дразнат,не ми харесват.А и недай Боже и песен да направят заедно | |
|
| |
Psycho..Doll..</3..,. Редовен
Брой мнения : 311 Age : 29 Location : по света и у нас :Д Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: Re: Никол се възхищава на Токио Хотел Сря 28 Яну 2009, 15:39 | |
| - rihi_rihanna написа:
- "Преди аз самата бях в рок банда.Затова не ми е трудно да си представя да запиша рок парче с тях." Звучи повече от интересно.
Списание "Браво" Tя направо си го каза -иска да запише песен с тях очевидно е | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Никол се възхищава на Токио Хотел | |
| |
|
| |
| Никол се възхищава на Токио Хотел | |
|