Psycho..Doll..</3..,. Редовен
Брой мнения : 311 Age : 29 Location : по света и у нас :Д Registration date : 01.06.2008
| Заглавие: one republic-umbrella Вто 16 Сеп 2008, 14:29 | |
| Вижте как OneRepuplic изпълняват Umbrella https://www.youtube.com/watch?v=a-0uUt7ycRk....................................................................... Кирилизирано от rihi_rihanna.Моля те да започнеш да пишеш на кирилица.Ако имаш някакъв проблем най-добре използвай кирилизатор. | |
|
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: one republic-umbrella Вто 16 Сеп 2008, 16:35 | |
| Добре я изпълняват само не мога да разбера защо го правят.Нали не е тяхна песен? | |
|
gaby95 Супер-потребител
Брой мнения : 586 Age : 29 Location : София Registration date : 17.11.2007
| |
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: one republic-umbrella Вто 16 Сеп 2008, 19:54 | |
| - gaby95 написа:
- rihi_rihanna написа:
- Добре я изпълняват само не мога да разбера защо го правят.Нали не е тяхна песен?
[center]Първо да кажа,че суперяко я пеят,мн се изкефих като я чух...направо тва момче ме уби,аз си мисля,че не може да пее,а я го гледай кво прави! А за тва що я пеят...ми нз ма май и ЛП пяха Ъмбрела на някъв лайв...пък и аз се радвам,че я пеят,щото тва значи,че е песента е мн известна и явно им харесва...а междудругото мн изпълнители пеят чужди песни по концертите...например рири на концерта в бг пя няква песен май на боб марли...нз що го прават ма е яко.
П.П.: хах а ето и още един лайв + Umbrella https://www.youtube.com/watch?v=2U2aLW3xUHE&watch_response (: [/b[b]] Е,да де,ама Ри изпя песен на Боб Марли,защото той и нещо като идол,а не съм забелязала OneRepublic да са й най-големите фенове.Също така имат различни продуценти,до колкото знам на групата е Timberland,а на Ри-Джей-Зи и просто за тва ми беше чудно.Малко ми е странно звезди да изпълняват песни на най-големите си конкуренти. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: one republic-umbrella | |
| |
|