^Rihanna^ Admin
Брой мнения : 490 Age : 30 Location : София =) Registration date : 28.10.2007
| Заглавие: Любимата ви игра? Чет 10 Юли 2008, 12:24 | |
| Такам, всеки се увлича по някаква игра, аз напоследък даже и в повечко Та коя е любимата ви игра? Въобще какви игри играете и коя ви е най-интересна? Аз попринцип като почна цели поредици тегля Първата и най-голямата мания ми е към Sims 2, имам си 3 експанжъна (Pets, Season и Bon Voyage ако някой се интересува) и непрекъсното си тегля нови дрехи, коси и симове Друга зарибявка са ми игрите Хари Потър, 5-тата я превъртях, 4-тата съм стигнала почти докрая, 3-тата съм я превъртала два пъти, във 2-рата съм в Стаята на тайните, нещо ме мързи вече да я играя нз що, на 1-вата бях стигнала го Волдемор, ама щот съм тъпа и я изтрих без да искам . Иначе напоследък Дани ме зариби по Diner & Wedding Dash, невероятно забавни и яки игри... И най-новата ми и прясна мания са криминалните игри по романите на Агата Кристи - Death on the Nile, Peril At the end House и моята любима *и сред книгите, и сред игрите* 10 малки негърчета (And then there were none)... Това е в общи линии, за други игри не се сещам
*Мале, кви глупости... Ужас *
| |
|
sweet_Rihanna Фен с главно Ф
Брой мнения : 105 Age : 29 Location : Бонбонландия Registration date : 24.06.2008
| Заглавие: Re: Любимата ви игра? Чет 10 Юли 2008, 12:32 | |
| Аз си тегля игри за по един час от сайта но Big Fish.След това си ги търся за постоянно ако са ми харесали.
^Rihanna^ знаеш ли от къде мога да си изтегля Sims 2,само че да се инсталирва по-лесно,щото не съм много на ТИ с инсталацията на разни игри,особено ако са големи? | |
|
^Rihanna^ Admin
Брой мнения : 490 Age : 30 Location : София =) Registration date : 28.10.2007
| |
sweet_Rihanna Фен с главно Ф
Брой мнения : 105 Age : 29 Location : Бонбонландия Registration date : 24.06.2008
| Заглавие: Re: Любимата ви игра? Чет 10 Юли 2008, 13:06 | |
| Много ти благодаря.Ще пробвам,пък к`вото стане. | |
|
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: Любимата ви игра? Чет 10 Юли 2008, 19:22 | |
| Такам, любимата ми игра е Sims2!Обожавам я!Знам всички трикове и скирити неща!Имам всички експажъни и стъфове!Тегля си непрекъснато много дрехи,предмети,дрехи и т.н.Другата ми любима игра е Ice Age2!Харесва ми и Harry Potter, но бързо ми омръзва!Превъртях Хари Потър и Стаята на тайните 3 пъти,5тата един,четвъртата също.С другите не съм се занимавала Друга игра,по която си падам е Imagine: Fashion Designer! Превъртях я цялата!Gta също ми е интересна,но и нея е превъртях( с помоща на батко ми )По едно време се бях зарибила по игрите,които си теглиш само за 1 час.Любимите ми бяха Diner Dash,Cake mania,Talismania,Azada,Delicious и други.Много харесвам и логическите игри!Най-много,от които Шерлок Холмс!Сега се занимавам с Жената котка и GTA San Andreas! П.П.Ако някой има проблем с инсталирането на играта Sims2 може да ми пише по skype | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любимата ви игра? | |
| |
|