sweet_Rihanna Фен с главно Ф
Брой мнения : 105 Age : 29 Location : Бонбонландия Registration date : 24.06.2008
| Заглавие: Моля Ви,който иска да помага!!!Мерси предварително!!! Вто 08 Юли 2008, 16:41 | |
|
Последната промяна е направена от sweet_Rihanna на Сря 09 Юли 2008, 16:04; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: Моля Ви,който иска да помага!!!Мерси предварително!!! Сря 09 Юли 2008, 11:06 | |
| Еми с удоволствие ще ти помогна,но не разбирам какво имащ предвид под готини неща,освен снимки?Клипове,текстове на песни,факти и т.н. ! | |
|
sweet_Rihanna Фен с главно Ф
Брой мнения : 105 Age : 29 Location : Бонбонландия Registration date : 24.06.2008
| Заглавие: Re: Моля Ви,който иска да помага!!!Мерси предварително!!! Сря 09 Юли 2008, 16:17 | |
| Имам предвид снимки,аватари,сигнатури.Много се радвам,че ще ми помогнеш.Пък и не го правя само за себе си,а заради всички от форума.Това ще бъде зона,в която Е РАЗРЕШЕНО да се копират изображения.Просто един ден реших да събера всички материали,свързани с Ри,и да ги сложа в една папка или кутия,може и цял шкаф да отделя(като се посъберат повечко). И с тоя диск просто ще си обогатя колекцията.Също може да си запиша и всички албуми,които са излезли до момента,щото ако ми се прецака компютъра всичко отива по дяволите.След това като се рових из форума ми хрумна да споделя идеята си с Вас.Радвам се,че го одобряваш rihi_rihanna.Дано да има и други. | |
|
rihi_rihanna Супер-потребител
Брой мнения : 577 Age : 30 Location : София Registration date : 24.05.2008
| Заглавие: Re: Моля Ви,който иска да помага!!!Мерси предварително!!! Чет 10 Юли 2008, 11:46 | |
| Тази идеа много ми допада!Как не съм се сетила преди за нещо такова! Ето и някоко блендове(не съм ги правила аз,но много ми харесват) - Spoiler:
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Моля Ви,който иска да помага!!!Мерси предварително!!! | |
| |
|